Wonderglow Cosmetics

1. Basic Set (Silver Series) 


RM100
- DAY / NIGHT CREAM 20GRM
- FREE Vitamin E + Collagen WONDER BAR SOAP
Krim pencerah super ultra! Terlaris dipasaran! Dijamin cerah bercahaya 3 hari!

Ultra Efektif untuk :
Ø Menghilangkan pigmentasi yang tebal
Ø Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Ø Memutihkan dan mencerahkan wajah dengan cepat
Ø Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit
Ø Anti Penuaan dan Face Lifting yang hebat
Ø Mengandungi Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!
Cara Pemakaian :
Ø Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation
Ø Cream N ( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam
Ø Pertama pemakaian, sapuan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis epidermis kulit

_________________________________________________________________________________

2. Basic Set (Gold Light Series) - 2x Glowing effect & Vitamin C



    RM120
- DAY / NIGHT CREAM 25GRM
- WONDER BAR COLLAGEN SOAP
  WONDER GLOW Basic Set ( GOLD SERIES ) - 2X Glowing Effect & Vitamin C
  Upgraded version for WONDER GLOW Basic Set ( SILVER SERIES )

_________________________________________________________________________________
3. Diamond Series


RM150 [promo RM130]
Fungsi:
- Pencerahan yang maksimum.
- Mengandungi Vitamin C Infusions.
- Berkesan untuk menghilangkan jeragat pada wajah.
- Menghapuskan kesan parut pada wajah.
- Menjadikan kulit wajah lebih lembut dan licin.
- Anti penuaan.

4. Superstar 360 




  • Mencerahkan dan menyerikan (glowing) kulit wajah tanpa proses iritasi.
  • Menghilangkan flek-flek hitam, parut dan bekas jerawat pada kulit wajah.
  • Membantu proses regenerasi dan peremajaan kulit serta memperlambat tanda-tanda penuaan dini (Anti-Aging).
  • Membaiki sel kulit mati penyebab wajah kusam sehingga wajah lebih bersinar.
  • Mengecilkan pori-pori wajah.
_______________________________________________________________________________
5. Auraglow  

RM120
Inovasi terbaru daripada Wonder Glow Cosmetics yang didatangkan dengan:
  • 2 in 1 Glowing Cream
  • Magic Diamond Serum
  • Wonder Bar Glowing Soap
Sangat Efektif untuk:
  • Menghilangkan bintik hitam pada wajah.
  • Masalah kulit tak sekata.
  • Menghilangkan kesan parut jerawat.
  • Mengatasi masalah tompokan pada kulit.
  • Menghilangkan jeragat.
_________________________________________________________________________________
6. Wonder Glow Loose Pack 


Day Cream 40g (RM80)
Night Cream 40g (RM80)
_________________________________________________________________________________
7. Super Nova HD Cream ( 1 Minute Instant Glowing Cream with SPF 50 ) 


RM75
  1. Dirumus bersama SPF50 (sun protection factor) berfungsi sebagai perlindungan kesan cahaya matahari sebagai faktor pencegahan daripada sinaran UV dan kesan bakar (sunburn). 50 kali ganda kuasa perlindungan berbanding krim tanpa SPF50. Dirumus khas bersama perlindungan untuk 10kali ganda lebih tahan lama iaitu 500minit sekali penggunaan.
  2. 1 minit kesan pencerahan , setiap sapuan menjadikan kulit anda cerah bercahaya, lembap, sihat dan lebih bermaya. Setiap sapuan akan memperlihatkan wajah kekal cerah selama 8 jam dan jika digunakan secara berterusan wajah akan kekal cerah secara berterusan.
  3. Kesan pelembap yang terkandung di dalam krim ini juga sangat berkesan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit kering dimana krim ini mengandungi ekstrak 'LAVENDER OIL' sebagai agen pelembap dan hakisan minyak pada permukaan kulit. Minyak Lavender juga mampu menghapuskan kesan bakteria, pepijat dan kekusaman pada wajah mereka yang sentiasa terdedah dengan cuaca yang tidak menentu.
  4. Sesuai digunakan pada semua peringkat usia samada lelaki atau wanita. Gunakan mengikut rutin pemakaian yang betul dan sapuan mestilah rata mengenai setiap bahagian wajah agar resapan bagi sel-sel aktif pada lapisan kulit muka dapat berlaku dengan sempurna.
_________________________________________________________________________________
8. Ultra Glow Laser Cream 


RM65
Mengandungi ekstrak Arbutin, Aktif Omega dan ekstrak H.a yang sangat berkesan untuk menyingkirkan jeragat degil dan bintik-bintik hitam pada wajah.

_________________________________________________________________________________
9. DermaMax Laser Cream 

RM85

Sangat berkesan untuk:
- Menghilangkan kesan parut.
- Menghilangkan jerawat dan kesan jerawat yang berlubang.
- Hanya sapu pada tempat yang bermasalah.
_________________________________________________________________________________
10. 3D Ultra CC Cream (50ml) 


RM100
FUNGSI:
-  Mencerah dan menyerikan hanya dalam masa 1 minit.
-  Digunakan selepas memakai krim siang.
- Perlindungan daripada matahari dengan SPF35.
- Anti kilauan.
- Anti Rekahan.
- Mengekalkan awet muda.
- Menghalang pigmentasi terjadi.
- Tekstur yang halus dan ringan.
- 3 x super glowing perfect!!
_________________________________________________________________________________
11. Wonder Glow 2 in 1 Super Pinkish Magic Stick 

RM20

Efektif untuk:
- Merawat dan memudarkan bibir yang hitam & gelap.
- Bibir akan kelihatan pink lembut dan sangat natural.
- Melembapkan bibir.
- Boleh digunakan juga untuk pemerah pipi.


_________________________________________________________________________________
12. Wonder Glow Collagen Bar Soap 


RM25
_________________________________________________________________________________
13. Wonder Glow Green Alga Soap 

RM35
_________________________________________________________________________________
14. Wonder Glow Transparent Soap 

RM35
_________________________________________________________________________________
15. Wonder Bar Glowing Soap 

RM35

- Dirumus khas dengan Multivitamin A, C, E & F serta ACTIVE Micro Bead.
- Biarkan buih selama 1 minit seperti mask.
- Kesan 'GLOWING' dan cerah serta merta selepas cucian.
_________________________________________________________________________________
16. Gel Cleanser Pump 

RM50
_________________________________________________________________________________
17. Super Serum Vitamin C & E (30ml) 

RM50
FUNGSI
  • Super awet muda, anti kedut dan anti hitam bawah mata.
  • Mengurangkan pembentukan garis-garis halus pada wajah.
  • Melambatkan kesan penuaan.
  • Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit.
Nota:
  • Pengunaan secara berterusan sehingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah kelihatan lebih muda 4-6 tahun daripada usia sebenar.
  • Penggunaan serum ini disarankan pada umur 23-70 tahun kerana pengaruh radikal bebas cukup tinggi pada usia ini. Dengan penggunaan secara teratur dan berterusan, hasil bole dilihat dalam masa 8-12 minggu.
  • Wajah akan rasa tegang , halus dan lebih cerah.
Cara  pemakaian serum:
  • Wajah perlu dicuci terlebih dahulu agar proses penyerapan serum lebih cepat dan efektif. Pastikan kulit muka betul-betul kering. Titiskan cairan serum ini 3-4 titis ke jari telunjuk ataupun telapak tangan dan sapu keseluruh permukaan kulit wajah hingga leher secara rata terutamanya pada bahagian yang biasa terlihat kedutan seperti sekitar mata dan dahi.
  • Waktu pemakaian serum adalah sebaiknya pada waktu pagi dan malam. Jika kulit jenis yang berminyak disarankan hanya pakai pada waktu malam.
  • Untuk penggunaan serum bersama krim siang/malam. Selepas sapuan serum biarkan beberapa minit untuk serum bertindak balas dengan kulit kemudian sapukan krim siang/malam.
_________________________________________________________________________________
18. Super Gold Serum Vitamin C, E & Collagen (30g) 


RM65
_________________________________________________________________________________
19. Super Serum Gold 24k 

RM65
_________________________________________________________________________________
20.  Magic Diamond Serum 

RM85 [promo RM65]
_________________________________________________________________________________

21. Super Nova Stemcell Serum (3ml x 10vials) 

RM250 [promo RM150]


FUNGSI:
- Untuk wajah kelihatan cerah berseri 5x awet muda.
- Anti Kedut serta anti hitam bawah mata.
- Meneutralkan dan merawat kulit rosak kesan daripada pemakaian kosmetik yang mengandungi kimia.
- 100% HALAL berasaskan 100% daripada ekstrak epal.
- Hasil yang sangat menakjubkan dalam masa hanya 3 hari.
- Tanpa suntikan, hanya sapu dan serum akan meresapjauh kedalam 7 lapisan kulit.
_________________________________________________________________________________
22. Placenta Serum (3ml x 10vials) 
RM250 (Harga promosi RM150)

- Extract daripada placenta tumbuhan 100% HALAL.
- Diformulasikan khusus untuk mengurangkan garisan kedutan dan menyihatkan kulit wajah.
- Membantu mengekalkan kelembapan kulit agar kelihatan lebih sihat dan segar sepanjang hari,
- Wajah akan menjadi lembut, lebih halus dan berseri.
_________________________________________________________________________________
23. Multi Vitamin C Ampoule 

RM100

Mekanisme tambahan untuk tona kulit lebih cerah berseri dan bercahaya. Memudarkan parut. Menghilang jerawat dan jeragat. Anti cela. Menghaluskan kulit dan mengecilkan pori-pori. Tanpa suntikan. Juga boleh dijadikan penahan make up, agar menjadi lebih tahan lama tanpa kesan berbelak.
Boleh dipakai sebelum memakai krim siang dan krim malam.
_________________________________________________________________________________
24. Wonder Glow D-Tox Whitening Serum 40ml 

RM65

Berkesan untuk:
- 3x Kesan peneutralan kulit muka yang bermasalah.
- 3x Kuasa resapan Vitamin C.
- 3x Kuasa lembapan kulit.
- Mencerahkan kulit secara semulajadi.
- Menghapuskan kesan minyak pada permukaan kulit.
- Menghapuskan jerawat dan masalah kulit berbintik.
- Merawat semula sel-sel kulit yang mati.
- Memulihkan kesan alahan pada kulit yang sensitif.
- Melembutkan & melicinkan permukaan kulit muka secara terapi.
- Mempertingkatkan kesegaran kulit muka secara semulajadi.
- Membaiki tona warna kulit yang tidak sekata.
- Melindungi kulit dari iritasi.
_________________________________________________________________________________
25. Wonder Pearl 


RM85


Fungsi Wonder Pearl
- Menjadikan kulit wajah halus semulajadi dan bercahaya bagaikan kilauan permata
- Memberikan lebih perlindungan terhadap cahaya matahari
- Sangat sesuai untuk yang mempunyai masalah jeragat & jerawat
- Bertindak sebagai anti-penuaan
- Mudah dibawa kemana-mana dan boleh dijadikan pengganti bedak anda!! 
_________________________________________________________________________________
26. Wonder Love 

RM35 (1 capsule)

Apa fungsi Wonder Love???
Wonder Love bertindak mrningkatkan aktiviti penjanaan semula sel, meningkatkan aktif imun bagi sel-sel,
memperbaiki sel-sel yang rosak, menggalakkan metabolisma sel, menggalakkan pertumbuhan tisu yang baru,
memperbaiki keanjalan & kebolehantelapan saluran darah.

Ada lagi...
Mempertingkatkan keanjalan fiber bagi kulit licin supaya 
> Dapat mencapai peranan mengecutkan faraj.
> Meningkatkan nafsu & mengetatkan faraj secara semulajadi.
> Muncul semula status gadis.
> Memperbaiki dinding mukosa faraj wanita & sistem pembiakan.
> Meningkatkan fungsi rahim

Siapa yang sesuai guna?
> Wanita yang mempunyai penyekit puan seperti penyakit keradangan pelviks & bau busuk lukoria (keputihan).
> Wanita yang alami kelonggaran faraj, inkontinens (kencing tidak terkawal).
> Wanita pejabat yang lama duduk di atas kerusi untuk membuat kerja.
> Wanita yang kekurangan fizikal untuk aktiviti luar.

Bilakah masa yang sesuai menggunakannya?
> Gunakan 3 hari selepas haid.
> Gunakan 30 hari selepas keguguran.
> Gunakan 90 hari selepas bersalin.
WANITA HAMIL DILARANG MENGGUNAKANNYA!

Cara Penggunaan:
> Selepas membersihkan vulva, baring dan pakai sarung tangan pada jari tengah kemudian masukkan
    kapsul ke fornix faraj (lubang faraj).
> Untuk kesan terbaik masukkan kapsul 3 jam sebelum melakukan hubungan kelamin.
_________________________________________________________________________________
27. Wonder Shine 


RM150 
(free shaker)
Wondershine diformulasikan dengan:
- Marine collagen.
- L-Glutathione.
- Hyaluronic Acid.
- vitamin C.
- Magui Berry.
- Green Tea.
- Blueberry.
- Bilberry.
- Mixed berries.
Dan yang paling best ialah wondershine mengandungi 5 active stemcell iaitu:
- Tomato stemcell.
- Apple stemcell.
- Rosselle stemcell.
- Grape Seed stemcell.
- Raspberry stemcell.
_________________________________________________________________________________
28. Wonder White 

RM75
Kandungan:
- Flavour (chocolate indulgance)
- Ekstrak Beri untuk mata kelihatan bersinar dan segar.
- Collagen berkepekatan tinggi untuk menjadikan kulit lebih anjal, licin & kelihatan lebih muda hanya dalam masa 7 hari.
- Glutathione untuk:
  • Pencerahan ultra. 
  • Meningkatkan tenaga
  • Melambatkan proses penuaan. 
  • Mengurangkan ketidak selesaan otot & sendi.
  • Menguatkan sistem imun.
  • Menyahtoksin hati & sel-sel.
  • Meningkatkan tumpuan mental & kejelasan.
  • Meningkatkan kualiti tidur.
  • Mengurangkan masalah depresi. 
- Vitamin C & E:
  • Memperbaiki sel yang rosak.
  • Perlindungan terhadap kekurangan sistem imun.
  • Mengurangkan kedutan pada kulit.
  • Membantu masalah penyakit kardiovaskular.
  • Membantu mengurangkan masalah kesihatan pranatal.

193 comments:

  1. lepas pakai basic gold boleh proceed terus ke pinkish set tanpa perlu pakai riang tirana ?

    ReplyDelete
  2. Sy nak tau cr pakai d-tox dgn betul.

    ReplyDelete
  3. Saya ada masalah jerawat and parut. Suggest product please

    ReplyDelete
  4. teruk x jerawat tu? bole pm atau sms trus ke 012-2417352 Nur, nnti sy akn advice set yg mana sesuai..tq..

    ReplyDelete
  5. bole upgrade ke riang tirana atau pinkish..

    ReplyDelete
  6. ade x set yg bleh cerhkan tgn or bhgian yg lain selain mke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada, bole minum wondershine atau wonderwhite untuk penjagaan & pencerahan seluruh badan..

      Delete
  7. slps guna wglow silver set muka sya naik jerawat bhgn dagu.. apakah sya perlu terus bertukar ke set adavance @hny menggunakan serum boleh mengatasi masaalh sya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pls pm or wassap 012-2417352 nur utk maklumat lanjut..tq

      Delete
  8. kak..lepas pakai set silver muka naik jerwat..mcm mn ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila berhubung terus dengan kami wassap 012-2417352 nur, mungkin ada salah cara pemakaian..

      Delete
  9. sis lau tgh pkai silver set kene upgrade to gold dulu atau tros blh kai advance?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole upgrade ke mana2 set, gold,riang tirana atau advance..

      Delete
  10. Assalam.. sy pguna WG gold dah 2 bln.. nk cuba produck lain Wg.. blh suggest x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..terpulang kat sis nak effect yg mcm mana, kalau nak lebih pencerahan bole upgrade ke riang tirana & untuk pinkish effect bole upgrade ke advance stemcell..

      Delete
  11. Salam. Ada penghantaran ke Singapura ? Dan jumlah nya berapa untuk Stemcell 30 Series [30 years below] dan jumlah Wonder Glow Gold jika ada penghantaran ke Singapura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dayah, sila berhubung wassap/sms pun boleh ke 012-632 8821 utk penghantaran ke singapore. Tq.

      Delete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Bl nk upload toner?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah ada beberapa produk baru akan diuploadkan secepat mungkin, sabar ye :)

      Delete
  14. i trus pki stemcell 40 boleh ke?....

    ReplyDelete
  15. Apa beza set riang tirana dgn set advance.mna satu yg lebih glowing

    ReplyDelete
  16. Apa beza wonder white dgn wonder shine...mna satu yg lebih bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedua2nya bagus, kelebihan wonder shine ada 5x active stemcell untuk kulit cerah, gebu, rambut lebih lebat serta kuku dan mata yg bersinar.

      Wonder white pula mengandungi kolagen berkepakatan tinggiuntuk menjadikan kulit lebih licin, anjal dan kelihatan lebih muda seawal 7 hari..

      Delete
  17. untuk stemcell 40, ada tak cream day & nite yang besar 30gm (mcm wonder glow loose pack). slps habis stemcell 40, boleh ke i tukar ke wonder glow basic (WG Loose pack), any side effect???? @ teruskan dengan stemcell shj????

    ReplyDelete
    Replies
    1. loose cream cuma ada 1 jenis sahaja yang general cuma lebih dekat dengan silver, xde masalah nak tukar ke wg basic..

      Delete
  18. Sy ade beli set pinkish.. Tp dye ade bg cream dlm bkas putih.. Ape fungsi cream tu?? Bleh jlaskan x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bekas putih tu alergy cream..utk maklumat lanjut bole pm kami..

      Delete
  19. hai, saya ade masalah kulit sensitive dan berjerawat resdung...especiallay bawah dagu...kalo sy cuba set pink jambu tu boleh ke...atau guna detox whitening serum...em, kulit saya mmg dah sedia cerah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..bole cuba serum dtox dulu utk pulihkan masalah jerawat, nak pakai pinkish pun bole atau basic set pun bole..

      Delete
  20. Helow..bagaimana cara utk sya menempah produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..sila wassap atau sms ke 012-2417352 Nur, tq :)

      Delete
  21. Saya ada dark circle yang agak teruk..dah macam2 produk sy cuba..ada x apa2 produk WG yg sy blh cuba?

    ReplyDelete
  22. Wonder White dan WOnder Shine bole diminum utk lelaki jugak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wonder white hanya sesuai utk wanita, wondershine sesuai utk lelaki & wanita

      Delete
  23. hai..sebelum ni sy menggunakan set wonder glow gold series dan ianya memang berkesan. kulit sy semakin putih dan jerawat pun makin berkurang, tp masalahnya sy ade mslh bekas parut jerawat yang berlubang..produk wonder glow yang mane sesuai dengan masalah sy?

    ReplyDelete
  24. hai..parut jerawat berlubang, mmg akan ambil masa utk pulih, pls pm kami utk maklumat lanjut.. tq

    ReplyDelete
  25. hai...sy nak tanyer ader x utk produk penguruan bdan

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada..untuk kesihatan dan tenaga bole minum wonder white & wondershine..

      Delete
  26. Sy dah beli set silver tapi belum guna sbb sdg guna produk collagen vit e (indonesia)...bila sy boleh start guna WG ni...
    Sekian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila2 masa bole guna asalkan jangan dicampur dengan apa2 produk lain, tak perlu berpantang 7hari dan sebagainya trus bole guna je..

      Delete
    2. Okey...terima kasih...

      Delete
  27. salam,saya tengah guna gold series,alhamdullilah nampk perubahannya.sebelum ini muka saya kusam dan byk bintik2 hitam.skrg muka saya dah cerah cuma bintik2 hitam belum hilng.habis gold series,apa yg perlu saya guna.umur saya 48th.

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah..lepas ni bole upgrade ke advance set 40 series utk hilangkan bintik2 hitam tu dgn lbh berkesan..

    ReplyDelete
  29. Askm, saya ada msalah kulit muka yg gelap sbb saya kacukan melayu-india. Adakah produk WG (Siler Series) ini sesuai untuk mncerahkan kulit saya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..ye silver set sesuai utk mencerahkan kulit muka..

      Delete
  30. salam..saya nak cuba wg ni tp produk mana y sesuai untuk sya yer? until last year kulit sya ok je xde masalah tp tiba2 jerawat menyerang dan sampai sekarang xpulih lg. so mmpu ker wg ni hilangkan jerawat y teruk ni n parut jerawat y byak sb sya dh mencuba macam2 produk dan supplment tp xmmberikan hasil y dihrapkan..need suggestion n opinion .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..bole pm sy di page FB atau wassap ke 012-2417352, insyaAllah masalah awak bole diselesaikan dengan menggunakan produk & cara yg betul, sy akn guide sampai masalah jerawat awak pulih.. ada bnyk testimoni psl masalah jerawat, Alhamdulillah semua sgt2 puas hati.. :)

      Delete
    2. ok thanks :) really need a guide here. geram tgk muka xmcm dulu lg :( i'll pm you soon.

      Delete
  31. salam..nk tanye kalo pregnant blh xamek wondr shne or wondr whtening?

    ReplyDelete
  32. waalaikumussalam..wondershine bole, wonderwhite xsesuai utk org pregnant..

    ReplyDelete
  33. saya pengguna wg, now saya pakai set gold...saya mempunyai bekas jerawat yg berlubang kecik2..boleh xadvice saya product mana yg sesuai?

    ReplyDelete
  34. Macam mana cara pgunaan serum D-Tox..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapu pada tempat yg ada jerawat je, pls pm kami utk maklumat lanjut, penggunaan dgn cara yg betul adalah sgt penting utk kesan yg efektif..

      Delete
  35. salam....brapa lame untuk saya menukarkan produk basic silver ke wonder pearl?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..dah habis pakai silver bole trus upgrade, kalau nak maintain silver pun xde masalah..wonder pearl bukan set, kalau nak upgrade bole upgrade ke gold, riang tirana atau advance series.

      Delete
  36. As salam... bleh advice wg yg sesuai utk kulit sye...usia 30 keatas...mcm mana pula klu ambil stemcell 40 series... kulit normal/kering

    ReplyDelete
  37. kulit saya berminyak dan berjerawat pasir yg agak teruk..da mcm2 produk saya cuba..tapi tak ada yg berkesan..antara set silver, gold, riang tirana dan ultra pinkish, yang mana paling sesuai?

    ReplyDelete
  38. Salam..sy nk pkai wg ne..tp x tahu nk pakai yg mn satu..kulit sy ne jenis yg brminyak n sllu jrwt yg kecil akn naik dimuka bila muka sy brminyak..blh tlg suggest produk yg mn sesuai ngan kulit sm sy? Dlm ms yg sm yg nk putihkn kulit gak..umo sy 25 thn..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..bole mesej sy page atau wassap ke no. 0122417352 insyaAllah sy akn bantu..

      Delete
  39. Salam..sy nk gunakan wg tp x taw yg mn yg sesuai ngan kulit sy..kulit sy jenis yg berminyak..jwrt kecil akn naik di kwsn yg brmyk..produk wg yg mn yg sesuai dgn kulit sy..dlm ms yg sama sy nk putihkn kulit..umo sy 25 thn..hrp dpt bantu..tq

    ReplyDelete
  40. Salam..sy nk try wg ni..tp kulit sy normal-kering ,umur 25..blh suggest x produk mana yg berkesan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk kulit jenis kering bole cuba set riang tirana..

      Delete
  41. Salam.sekarang saya pakai wonder glow set gold.tapi jeragat masih belum hilang.produk wonder glow mana yang sesuai untuk menghilangkan jeragat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole guna laser cream rm65 untuk hilangkan jeragat degil..

      Delete
  42. Untuk lelaki boleh?

    ReplyDelete
  43. Muka sy ade jerawat...n ade parut jerawat..set ape nak pakai? Stokis melaka ada x?

    ReplyDelete
  44. saya berumur 31thn. kulit muka saya jenis berminyak serta mempunyai bekas jerawat dan bintik hitam. produk yang mana satu sesuai untuk saya? boleh ke kalau saya nak start dengan Basic Set (Gold Series)?

    ReplyDelete
  45. ye bole xde masalah, basic set gold juga bole hilangkan bekas2 jerawat & bintik2 hitam pada muka..penggunaan dgn cara yg betul adalah penting utk kesan yg optimum..

    ReplyDelete
  46. salam...boleh kah saya gunakan Serum Vit C & E bersama-sama dengan Basic Set Gold ?

    ReplyDelete
  47. Salam....sy dh guna basic gold cukup 2 mggu...tp jerawat makin naik.... :( sblum ni sy mmg ada mslh jerawat besar n berminyak sgt.... Camne nk wat skrg ek?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole pm sy, sy kena tau history dulu, mgkin ada salah cara pakai..

      Delete
  48. As salam nk tny kit cara pemakain HD yg betul macam mane yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..gunakan selepas sapu krim siang, HD tidak digalakkan pakai dgn basic set..

      Delete
  49. sy ada parut c.pox, produk wg yg mane blh tlg hilangkan @ kurangkan parut ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba wondershine, utk hilangkan parut pada kulit muka bole try set basic wonderglow..

      Delete
  50. Borong wg gold berapa sekotak? Minimum berapa kotak?

    ReplyDelete
  51. AGEN MOBILE minimum 10 kotak keuntungan 20%
    AGEN KIOSK minimum 50 kotak keuntungan 30%
    SUB-STOKIS modal RM30k keuntungan 40%
    STOKIS NEGERI modal RM50k keuntungan 50%

    hati2 dengan tawaran selain yg dinyatakan diatas kerana dikhuatiri produk tiruan.

    ReplyDelete
  52. Hd cc cream bp gram/ml?.wonder bar glowing soap with rossel....bp gram?

    ReplyDelete
  53. 3d cc cream blh tahan bp lama? Dan kalau pakai sabun lain join dgn dan n night cream blh ke x? Atau mst sabun wg juga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahan brapa lama bergantung kpd penggunaan, xdigalakkan sebab kandungan sabun wonderglow telah diformulasikan sesuai dgn krim wonderglow..

      Delete
  54. Salam kak, sy pengguna set basic gold. Sekarang nak try HD cream, tp kenapa akak ckp tak digalakkan? boleh explain in details tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HD dikeluarkan utk pengguna set riang tirana & advance set, untuk basic set bole ambil dengan 3D CC cream..

      Delete
  55. mana satu yg sesuai utk memutihkan seluruh kulit badan dgn cepat dan secara keseluruhan? adakah wondershine atau wonderwhite?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedua2 nye pun bole, wondershine berfungsi untuk mencerahkan kulit dan mencantikkan kuku, rambut dan mata juga, wonderwhite juga untuk mencerahkan kulit tetapi lebih kepada untuk kesihatan dalaman wanita.

      Wonderglow telah keluarkan produk baru untuk pencerahan seluruh badan iaitu Full HD Glowing Serum, rujuk produk catalog atau page FB isabella beauty house untuk lebuh detail..

      Delete
  56. Umur saya 46 tahun. Kulit wajah saya kelihatan kusam dan kasar. Set pencuci wonderglow yang manakah yang sesuai untuk saya gunakan dan produk makan apa yang sesuai untuk umur seperti saya ini?

    ReplyDelete
  57. Saya wanita berusia 46 tahun. Saya mempunyai masalah kulit muka yang kusam, terdapat bekas2 jerawat dan berlubang2 kecil. Kulit muka saya juga kelihatan kasar. Set skincare WG yang manakah sesuai untuk kulit saya ini?

    ReplyDelete
  58. saya prnh guna wg basic gold...then hd..tp muka saya nmpk oily.....so saya stop....saya ada mslh...lbang pori besar...so klu saya nk guna semula......blh suggest nk guna yg mana.......tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. basic set gold atau silver tidak sesuai pakai dgn HD

      Delete
  59. Sye dh pkai wdglow hampir 2buln,muka sye dh putih .tpi masaalah sye liang roma sye msih bsar boleh xklau sye nk pkai toner atau pon bgitau sye yg mne sesuai ng sye

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole pakai serum vitamin C & E atau serum gold

      Delete
  60. nk tnya sis...klu kulit yg berminyak dan ada masalah kulit berjerawat sedikit,,,produk mna yg boleh di gunakan,,nk thu berapa lama boleh nampak hasilnya ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba basic set gold dulu, kesan bergantung kepada kulit masing2, ada yg cepat seawal minggu pertama dah nampak kesan, ada juga yg smpai minggu ke 3 br nampak kesan..

      Delete
  61. Hi kak nak tanya saya baru pakai wg ni 5 hari dah termasuk cuci kai sabun. Since kulit saya nipis dan sensitif merah, sabun wg terlalu kuat sampai kulit saya kering terutama d kawasan mata ni ada kering seperti nak berkedut pulak. saya nak tanya boleh kah saya tukar sabun wg ke sabun algae pink jambu yg warna hijau tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan pakai sabun terlalu kerap, bole xde masalah kalau nak cuba sabun alga hijau atau sabun transparent pink..

      Delete
  62. Slm...sya dah pakai basic set silver.. alhamdulilah kulit makinkurang dr jerawat.. bole x sy pakai serum vitc &e+collagen dulu seblum pakai krim siang,lpas tu pakai cc cream.. sbb sy terlebh beli set silver n ad cc cream..

    ReplyDelete
  63. saya pengguna basic set gold series dan juga ultra laser cream kerana muka saya dibahagian pipi kedua2 belah ada pigment degil yg sukar hilang.saya dh pakai set ini selama 4 bulan manakala ultra baru 3 minggu.namun hasilnya agak hampa/masih belum nampak tanda pigmen berkurangan.apa yg patut saya buat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatutnya xde masalah utk atasi masalah pigmentasi dgn laser cream kalau guna dgn cara yg betul, bole upgrade ke set pinkish ultra..

      Delete
  64. Askm....saya sudah menggunakan set basis wg gold dan saya menggunakan serum vit c & collagen tapi muka saya masih lagi merah bila terkena matahari waktu siang. Saya guna krim mlm selang sehari dgn serum. Adakan ini kesannya atau saya perlu menukar ke set yg lain. Tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba pakai serum hanya pada waktu malam, krim pakai mcm biasa xperlu selang seli tgk ada perubahan x?

      Delete
  65. salam..kak, sy baru gune WG gold series 4 hari. kulit muke sy jdi pedih n merah2.. kulit muke sy jgak jdi kering n mgelupas slepas guna sabun pncuci. emm sampai ade kedut2 pd bwah mata. sbelum gune WG, sy da stop gune product laen slame smggu. adakah ia normal pd awal pggunaan? atau kulit muke sy tidak sesuai dgn product WG?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini adalah normal utk sesetengah kulit terutamanya bg yg mempunyai kulit sensitif, xperlu stop selama seminggu, bole trus pakai, jgn sabun terlalu lama masa cuci muka, truskan pakai mcm biasa cuci muka 2 kali sehari

      Delete
  66. Salam puan saya customer from brunei. Nak tanya dan sekarang sudah masuk 9 days saya guna wg. Sampai sekarang kulit belum nampak glowing dan perubahan belum ketara so here saya nak tanya sikit, bagaimana cara atau tips yang sebenar nya pemakaian wg ni? Boleh kh saya pakai wg serum vit atau wg gold serum selepas mencuci muka dan setelah krim day/night since kawasan mata saya berkedut mcm kering mcm kulit tak kencang. Sensitive sentiasa keluar setiap pagi setelah malam nya guna wg night krim.

    ReplyDelete
  67. waalaikumussalam bole pm sy di fb atau email utk lbh detail, puan perlu menggunakan dgn cara yg betul
    untuk kesan yg efektif.
    isabellabeautyhouse@gmail.com
    http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsbyIsabellaBeautyHouse

    ReplyDelete
  68. sya dh pkai wg gold dh sminggu bila sya bleh strt pkai krim.. prlukah sya tunggu hingga minggu ke2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole pakai trus krim & sabun xperlu berpantang..

      Delete
  69. Salam Puan. Saya nak tanya bila perlunya sy menggunakan allergic cream dlm set Pinkjambu Pinkish Ultra Series?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, guna je day/night cream mcm biasa dulu..

      Delete
  70. Assalamualaikum. bagi pengguna baru..set mane yg sesuai ye? terutama untuk kulit yg ade jerawat dan parut jerawat. ape beza set silver dan set gold

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..bg pengguna baru digalakkan guna basic set silver atau gold, utk masalah jerawat atau parut jerawat yg xbegitu serius sesuai guna basic set gold.

      set gold adalah upgrade drp set silver dgn 2kali ganda effect.

      Delete
  71. hai, berminat pula dgn produk ni sbb kwn pkai muka dy cntek je. tp jnis kulit kitorg tak sama.dy kulit org mlayu. sy kulit org sabah, kulit sy dah cerah tp agak nipis. muka sy byk jrawat pasir, whitehead, sdkit blackhead, parut jrwat. set WG apa yg patut sy guna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba basic set silver atau gold dulu..

      Delete
  72. Hi, sya ingin mencuba wonder glow tp xtau mana 1 yg sesuai...mslh kulit sya ialah kulit berminyak, kusam dan masalah kedutan di kwsn mata...selain itu terdapat bintik2 hitam bekas jerawat dan pigmentasi...minta advise mana 1 harus sya cuba utk nmpk kesan yg baik dan cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba basic set silver, gold berserta serum atau auraglow dulu..

      Delete
  73. salam...kalau untuk lelaki yang mempunyai masalah parut jerawat yang berlubang serta berminyak, produk wg mana yang sesuai digunakan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba basic set silver, gold atau aura glow dulu..

      Delete
  74. Bagaimana cara utk saya dapatkan product ini. Saya di Kuala Selangor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole order direct dengan kami, freepostage untuk pembelian rm250 keatas..

      Delete
  75. Salam...
    1.adakah 3d ultra cc cream merupakan foundation?
    2.umur sya 46,akhir2 ni suka sgt berjerawat....serum terbaik tuk sya dtox atau serum col,vitc c,vit e...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..
      1. 3d cc cream adalah sebagai finishing selepas pakai day / night cream
      2. kalau jerawat serius bole sapu serum dtox, kalau xbnyak memadai pakai krim set je, fungsi utama lain2 serum adalah untuk awet muda.

      Delete
  76. muka saya ada jerawat kecik2,liang pori besar n bekas parut jerawat..muka pon nampak kusam n sunburn..so, set mana yg sesuai dgn muka saya yer sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba basic set silver atau gold atau keluaran terbaru iaitu auraglow..

      Delete
  77. salam..sy dah bca semua tentang produk..sy kliru untuk cba y mna stu..klau sy trus pkai y advance/upgrade xpe ke tnpa perlu ambil y basic product mcm silver..sy ad msalah prut jrwat..ksn dr jrwat y lma..sekarang jrwat ad satu atau dua je..dn muka sy merah2..boleh x bntu sy dlm mmlih produk y ssuai..dan kalau nk beli mcmne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..xde masalah utk trus pakai mana2 set, dlm kes awak ni sy suggest basic set silver atau gold atau keluaran terbaru auraglow..
      kalau nak beli bole terus order direct dgn kami, sila rujuk ke page payment.

      tq

      Delete
  78. Assalamualaikum , sya nk tnya bagi yg baru mencuba set wonder glow memang dilarang untuk pkai bedak ka dlm msa seminggu ?terima kasih ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..nng xdigalakkan pakai bedak atau make up untuk 2minggu pertama atau xpakai trus lg bgs sbb nak bg krim serasi dulu dgn kulit muka..

      Delete
  79. Salam, saya baru masuk 20 tahun.. Tiada masalah serius, cuma kulit muka saya terlalu burn disebabkan rumah saya berdekatan dengan pantai.. Warna kulit saya sawa matang, skrg dah makin gelap disebabkan burn.. Boleh tak suggest kan produk mane yg sesuai dgn masalah sy dan umor sy ni? Macam mane kalau sy cuba Super Nova HD Cream ( 1 Minute Instant Glowing Cream with SPF 50 ) ?? Harap dapat bantu,

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..sis bole cuba basic set silver atau gold dulu atau keluaran terbaru WGC iaitu auraglow.. adalah dinasihatkan untuk pakai krim set dulu sekurang2nya 2mgu sebelum cuba mana2 krim tambahan seperti HD cream atau 3d cc cream..

      Delete
  80. salam.. wow! byknya product WG! i'm new here.. type skin sy berminyak dan berjerawat, set mana y ssuai ye?mcm semua je kne pakai.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..xperlu pakai semua, sis bole cuba dulu basic set silver atau glod atau keluaran terbaru WGC auraglow..

      Delete
  81. Salam....Saya dh guna produk wg silver series sjak bln September lg. Skrg ni muka saya klihatan cerah tp ada ksan parut jerawat yg kmerah-merahan. adakah saya perlu mnukar ke set lain ataupun kekal dgn set silver series?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..kalau dah serasi dengan set silver bole truskan pakai set silver je, kesan parut bergantung kpd kulit masing2, ada yg cepat ada lambat..kalau nak upgrade ke set gold pn xde masalah..

      Delete
  82. Salam... Bleh terangkan bagaimana nk pakai ultraglow laser cream dengan betul....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..kalau kulit bermasalah, pakai krim ultra laser glow sahaja dulu sampai hilang jeragat atau selama seminggu kemudian baru pakai krim set. Sapu pada tempat bermasalah je tau..

      Delete
  83. salam..saya dah guna produk gold series dlm 2 bulan lebih, boleh x sya guna super nova stem cell serum? penghantaran ke Brunei berapa n mcmana? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..bole xde masalah, supernova stemcell adalah antara serum yang paling efektif, kami bole pos ke brunei dengan poslaju caj RM50..

      Delete
  84. salam..sy x pkai set wg ni..sbb br beli produk lain..bleh tak sy nk pakai serum wg..serum mna yg elok ye..kulit sy jenis conbination dn parut jerawat skit2..xdela mslah teruk sgt kulit sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..adalah lbh baik pakai serum wg dengan krim wg juga, sbb dikhuatiri kandungan dalam produk lain xngam dengan serum wg..

      Delete
  85. saya baru nak mencuba tapi sedang mengandung..dijangka bersalin bulan 2 nanti.
    bila boleh mula? boleh terus mulakan dengan set gold tak? ataupun memang kena guna silver set dulu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole start dengan mana2 set, kalau kulit xde masalah sangat start dengan set silver pun ok, better awk tgu lepas bersalin baru start pakai..

      Delete
  86. salam..sy nk tnya krim auraglow tu boleh dipakai waktu siang dan mlm ke?sy tgk dlm set tu ade serum ye...serum tu boleh dipakai sebelum pakai krim ke? apa beza auraglow, wonderglow set silver dan gold?tq im new here...nk thu sbb sy mempunyai masalah jerawat dan parut....yg mane sesuai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..ye krim auraglow boleh dipakai siang & malam (2in1), serum tu pakai sebelum pakai krim..sis cuba auraglow trus pun ok juga utk atasi masalah jerawat & parut tu..

      Delete
  87. Hi, kalau pakai wg gold dengan serum vitamin c & e dan 3d cc cream sekali boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole xde masalah, 3D CC cream pakai lepas 2minggu pakai krim siang/malam..

      Delete
  88. Hye isabella..sy br mnggunakan wg gold basic series..sy ingt nk pki serum dan cream..apakah cdgan product utk sy..dan selepas habis gne wg gold series ni..bleh ke sy upgrade ke riang tirana...n selama mana sy xleh bmake up ye..tq isabella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai..bole pakai mana2 serum ikut bajet awk, bole pakai dengan 3D CC cream juga sebagai finishing utk lebih glowing, kalau dah serasi dengan set gold bole teruskan dengan set gold je xde masalah..

      Delete
  89. Sy berminat dgn produk ni. Tona muka tak sekata, blh cdg produk mana satu? Sy bminat pinkish tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole cuba basic set silver atau gold atau Auraglow dulu, pinkish lebih sesuai untuk kulit yang mempunyai masalah jerawat atau jeragat serius.

      Delete
  90. bole guna 24k ngan hd nova ngan pinkish ultra series tak?

    ReplyDelete
  91. Cas pghantran produk ke perak brpa?n modal jd stokis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. freepostage untuk pembelian RM100 keatas.. syarat jd stokis boleh rujuk page Isabella Team kat blog ni tq..

      Delete
    2. Napa aritu sy beli kna caj penghantaran rm6..sy ambik basic wg gold rm120..ats pda rm100..napa ya

      Delete
    3. salam..start 2014 sy xcaj postage utk pembelian rm100 keatas, kalau awk beli dlm bln12 mmg kena caj lg, kalau awk mmg beli dlm tahun ni maaf sy terlepas pandang, bole sms atau wassap sy, sy akn refund..tq

      Delete
  92. salam... sy berminat nak mencuba wg nih...yg mana sesuai utk kulit yg berjerawat n berparut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..bole pm atau wassap sy tak sbb sy perlu tau keadaan sebenar kulit awk sebelum suggest produk yg sesuai, tq..

      Delete
  93. salam,, nak tnya,, ad tak produk yg boley hilangkan lingkaran hitam bwh mata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..bole pakai stemcell serum..

      Delete
  94. Assalamualaikum..sy berusia 31 tahun dan berminat utk menggunakan Gel Cleanser Pump Extra Vitamin c..bolehkah sy menggunakannya sbg permulaan sy terhadap produk ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..ok bole, kalau nak trus pakai krim pun xde masalah..

      Delete
  95. salam sis.

    saya WG user, memang terbaik dan berkesan pada kulit saya
    kawan-kawan mari baca review saya pasal produk ni

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2014/01/ehem-review-wonder-glow-part-2-pula.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. ye betul produk WGC mmg best :)

      Delete
  96. Saya berumur 45 tahun dh hampir sebln saya mencuba wg gold tapi jeragat msh lg kelihatan. Mcmana cara utk nk cepat hlgkan jeragat tersebut?

    ReplyDelete
  97. saya baru first time cuba.. n terus pakai set aura glow .. boleh ke ? ke kena mula dr basic ?

    ReplyDelete
  98. Sya dh pkai wonder glow msuk 2 blan tpi mka sya msh xada prubahn mlah smkim kusam..ape yg ptt sya lakukan..sya rsa btmbah stress bka mlihat mka sya..sdngkn sya bkerja dbutik kcantikan..malah org bkata pkai wonder glow dlm msa 3 atau 1 mggu sdah nmpk prubahn tpi mka sya msh ttp sma mlah bjrwat lgi..ape yg perlu sya lakukan truskn atau bhnti mmakai...

    ReplyDelete
  99. pakai set mana ye? dapat dari mana? mcm mana cara pakai?
    pls pm kami utk lbh detail, bagi setiap customer isabella beauty house, bole lah trus feedback kpd kami tentang permasalahan anda ye, bagi yg tidak membeli drp kami, kami tetap akn cuba bantu anda sebaik mungkin tetapi keutamaan adalah kpd customer kami..

    ReplyDelete
  100. salam....nk tnya set wonder glow gold kalo dlm pantang bleh pkai ke...

    ReplyDelete
  101. Hye. saya ade masalah resdung dan setiap kali datang bulan atau apabila kulit saya trkena snaran matahari terlalu lama jerawat pada muka saya akan tumbuh dgan bnyk. boleh suggest any produk yg sesuai dgan muke sye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..sy cadangkan awk try set baru iaitu set diamond utk atasi mslh jerawat pada muka tu..

      Delete
  102. hai sis.saya baru pertama kali ingin mencuba produk wg ni.klu saya x guna wg basic set ttpi terus menggunakan wg diamond ok ke?ada x testimoni kata muka akan mengelupas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..xde masalah bole trus pakai set diamond, pengelupasan tu bergantung kpd jenis kulit masing juga..kalau ada pun skit2 je utk singkirkan sel kulit mati..

      Delete
  103. hai sis..nak tanya kalau saya ni jenis masalh kulit,,sebelum ni sya x pernah pakai produk apa2,,pencuci muka mahupun bedak,,contoh nya kalau saya pakai pencuci muka jerawat batu akan naik,,kulit jadi berminyak,,kalau pakai bedak wajah muka saya akan bertukar jadi salin kulit...adakah saya sesuai pakai produk Basic Set ( Gold Series - 2 X Glowing Effect & Vitamin )..TQ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai..sy cadangkan pakai set auraglow, set ni paling sesuai untuk jenis kulit sensitif mcm sis..

      Delete
  104. hy, sy nk mntk pndngan akk, sy bru brumur 20thn, tp mke sy brjerawat dan bnyk kesan jerawat, smpai kdng2 malu nk kluar rumah, so nk pndpt akk, set mne hrus sy cube?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sy cadangkan pakai serum DTOX dulu utk kecutkan jerawat lepas tu pakai set diamond..

      Delete
  105. Betol ke wonder white bole kuruskan bdn? Ada sebarang pantang ke disepanjang pengambilan wonder white.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul, antara kandungan utamanya ialah green tea yg mmg utk slimming..tak ada apa2 pantang larang cuma tak sesuai untuk ibu mengandung..

      Delete
  106. sis, saya jd takut nak pakai wg lepas terbaca post blogger pasal wg fake, wg penipu dll. saya suke produk wg.. tolong yakinkan saya semula utk terus gunakan wg. tq sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap produk wonderglow ada kelulusan dari KKM & WGC juga terlibat secara langsung dengan aktiviti2 yg dianjurkan oleh KPDNKK, bole rujuk post2 sebelum ni..

      Delete