Monday, 26 May 2014

WONDER GLOW BAHAYA! WONDER GLOW FAKE!! HQ PENIPU!!!

WONDER GLOW BAHAYA! WONDER GLOW FAKE!! HQ PENIPU!!!
Produk wonder glow! ramai tahu krim wonder glow ada banyak kelebihan. Boleh buat kulit wajah cerah cantik gebu...........TAPI!!!
Baru-baru ni kami bongkar kesan buruk & bahaya krim wonder glow, baca jangan tak baca nanti nyesal huhu..



PENTING!!! TOLONG BACA DAN SEBARKAN!!!

          Produk ni memang seriously HOT di pasaran, Isabella Beauty House juga turut menjualnya dan kini telah masuk tahun ke3 wonder glow berada di pasaran. Setiap hari permintaan terhadap produk ni memang sangat tinggi, customer tetap kami dari seluruh Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesia malah Arab Saudi sentiasa berebut2 mendapatkan stok wonder glow. Jadi kenapa kami kata bahaya sedangkan ramai yang berebut2 mendapatkannya?????!!!

1) Krimnya bahaya sebab krim ni buatan Malaysia (bukan re-branding ye). Krim terbaik ni buat semua orang sentiasa berebut stok tak kira stokis mahupun agent, customer apatah lagi. Hari2 HQ diserang, nasib lah korang tak menang tangan... rezeki tu. Krim ni pulak menjadikan kulit penggunanya cerah, cantik, halus, gebu pendek kata GLOW giteww. Paling sadis ramai yang tak nak pakai bedak ataupun mekap sebab dah boleh bangga dengan kulit original yang cantik uollsssss!!! Bahaya betul krim wonder glow ni!

2) WONDER GLOW FAKE ATAU SENANG CITE TIRUAN LAH...Ya yang ni memang ada menyelit di pasaran, packaging, krim, sabun semuaaaa hampir sama, tapi yang peliknya harganya murah. Nampak sangat bukan dari HQ wonder glow, jaga2 ye yang pakai fake ni muka jadi teruk jangan salahkan wonder glow pulak...ce check krim fake ni mesti bnyak merkuri kui kui kui.... DAPATKAN YANG ORIGINAL DARI HQ BUKAN FAKE TAH DARI MANA DATANGNYA....(kami ler jual yang ori pm yer wink wink)

3) HQ PENIPU!!! katanya krim ni untuk cerahkan kulit muka. Rupanyeeee lebih dari tu!!! segala mak nenek jerawat, parut, jeragat, bintik hitam, garis kedutan zasssss hilang lepas pakai wonder glow. GLOW UOLLSSSSSS!!! 

Kesan2 bahaya lain:
#ramai berpusu2 order wonder glow lepas tengok mak, kakak, adik, abang, pak ngah, pak su nye GLOWWW pakai wonder glow. Tak pilih produk lain dah haa.

#Yang paling BAHAYA bila bukan pengguna wonder glow berasa dengki dan bertindak menakut2kan pengguna wonder glow tapiiiiiiiii bila terbukti wonder glow SELAMAT DIGUNAKAN,  mereka pula jadi pengguna paling tegar dan setia!!!! 

JADI!!! Kesimpulannya:
#Wonder glow 100% bebas merkuri.
#Wonder glow ada kelulusan KKM.
#Wonder glow selamat digunakan.
Yang paling penting HALAL!!!

SEKIAN, tolong PM/SMS/whatsapp 012-2417352 Isabella/012-6328821 Ja untuk order set terbaru BLACK EDITION - dari wonder glow supremacy & LITE EDITION dari wonder glow cosmetics..

Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri wonder glow, 
Jangan merajuk kalau stok habis..kbai! tq sudi baca..:)

1 comment: