Wednesday, 17 April 2013


WONDER GLOW SUPER NOVA HD ( Whitening & UV Protection )
RM 65.00
1. Dirumus bersama SPF50 + (sun protection factor) berfungsi sebagai pelindungan kesan cahaya matahari sebagai faktor pencegahan daripada sinaran UV dan kesan bakar ( Sunburn ),tidak perlu risau jika berada di cuaca panas terik kerana ianya membantu kulit anda sentiasa dalam keadaan lembab dan terlindung daripada segala kesan-kesan merbahaya yang memudaratkan kesihatan kulit hasil daripada sinaran cahaya matahari.
50 kali ganda kuasa perlindungan pada kulit yang terdedah pada cahaya matahari berbanding mereka yang menggunakan cream pelindung cahaya matahari tanpa SPF50 + dimana mungkin hanya mampu menangkis kesan bakar ( Sunburn ) tetapi tidak pada faktor lain yg boleh mempengaruhi kesihatan kulit anda.Boleh digunakan pada bila-bila masa yang bersesuaian agar kulit anda sentiasa kelihatan sihat dan bermaya.Dirumus khas bersama perlindungan untuk 10 kali ganda lebih tahan lama iaitu selama 500 minit sekali pengunaan.
2. 1 minit kesan pencerahan.Setiap sapuan mampu menjadikan kulit anda cerah bercahaya,lembab,sihat dan bermaya.Dengan hasil keberkesanan hanya 1 minit setiap sapuan,ianya mampu memperlihatkan wajah anda kekal cerah selama 8 jam,dan jika digunakan secara berterusan,wajah anda akan kekal cerah secara berterusan.Inilah rumusan terbaik kepada yang sentiasa mementingkan tahap kesihatan dan kejelitaan wajah sebagai satu simbol kesempurnaan mereka.
3. Kesan pelembab yang terkandung di dalam krim ini juga sangat berkesan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan berminyak,dimana WONDER GLOW SUPER NOVA HD mengandungi ekstrak LAVENDER OIL ( Minyak Lavender ) sebagai agen pelembab dan hakisan minyak pada permukaan kulit anda.Minyak lavender juga mampu menghapuskan kesan bakteria,pepijat dan kekusaman pada wajah mereka yang sentiasa tertedah pada cuaca yang sering tidak menentu.
4. Sesuai digunakan pada semua peringkat usia samada lelaki atau wanita,gunakan mengikut rutin pemakaian yang betul dan sapuan mestilah rata mengenai setiap bahagian wajah anda agar resapan bagi sel-sel aktif pada lapisan kulit muka dapat berlaku dengan sempurna.Untuk sebarang pertanyaan tentang produk-produk Wonder Glow Cosmetics boleh sms/whatsApp ke Nur 012-2417352 / Ja 012-6328821 atau email ke isabellabeautyhouse@gmail.com atau pm kami di http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsbyIsabellaBeautyHouse

Thanks & ♥ u olls..☺


No comments:

Post a Comment